Baccarat – underholdende spil med kulørt historie

Baccarat – underholdende spil med kulørt historie

Vil du vide mere om det underholdende spil Baccarat med den kulørte historie? Se mere på money-play.dk.

Baccarat har i lang tid været et spil, der kunne tiltrække de spillere, der virkelig ville bruge mange penge. Det har været med til at give spillet ry for at være eksklusivt og udelukkende for de rige. Men du kan også spille for få penge eller gratis.

Hvis du gerne vil spille for færre penge, kan du gå efter varianten Baccarat Mini. Her bygger hele spillet på, at du netop ikke spiller for så mange penge.

Baccarat Online trækker tråde langt tilbage

Baccarat Online er et forholdsvis nyt fænomen. Selve spillet Baccarat har dog en lang historie, og spillet har længe eksisteret i Italien. Navnet Baccarat stammer fra italiensk og betyder 0. Højst sandsynligt fordi der er så mange kort i spillet, der har værdien 0. Fra Italien skulle spillet efter sigende have bredt sig til resten af Europa med de hjemvendte korsriddere. Spillet blev hurtigt populært blandt franske adelige, der udviklede regler, der ligner dem, vi kender i dag.

Det er dog den amerikanske variant af Baccarat, som vi spiller i dag. Spillet nåede nemlig også over Atlanterhavet. På Cuba blev de meget bidt af spillet og udviklede deres egen version. Den er baseret udelukkende på held, og det er den version, der bliver spillet i dag som online Baccarat.

James Bonds yndlingsspil

En af de personer, der har været med til at udbrede Baccarat, er James Bond, der nyder at spille et slag Baccarat, når han ikke møder flotte damer og redder verden. Spillet har været med i seks James Bond film og havde også en vigtig rolle i filmen Rush Hour 3. Der bliver det brugt til at udstille, hvor ukultiveret og uvidende Chris Tuckers karakter er, da han jubler over tre konger…

Comments are closed.