Kom om på første søgeside og få flere kunder

Kom om på første søgeside og få flere kunder

Har du en webshop, er dine kunder altafgørende for, at du kan overleve, ja, at du kan begynde at leve af din webshop. Derfor handler det om, at du er, hvor kunderne er, lige som hvis du havde en fysisk butik. Og der hvor kunderne er, er på den første side i en søgning. Der er meget få kunder, der går om på den anden side i en søgning, ja, der er meget få kunder, der undersøger mere end de første tre søgeresultater på den første side. Det er derfor vigtigt, at du ligger der. 

For at komme til at ligge der må du først forstå definition af seo. Seo eller søgemaskineoptimering handler om, at du gør din hjemmeside så attraktiv som muligt. Der skal være masser af indhold, der skal være billeder, der skal være en hurtig loadtid, og folk skal have lyst til at blive der i lang tid. Det er alt sammen noget, der får din webshop til at fremstå godt over for søgemaskinerne, og som derfor gør, at du kommer højt op i en søgning. 

Det kan være svært for dig selv at lave god seo hele vejen rundt på din hjemmeside. Derfor kan det være en god ide, at du får et firma til at hjælpe dig. Det kan for eksempel være Klikko. 

Comments are closed.