Lær spansk på en sprogrejse til Mexico

Lær spansk på en sprogrejse til Mexico

Drømmer du om at prøve dig selv af under eksotiske himmelstrøg, er det en god ide for dig, at du tager på et sprogkursus i for eksempel Mexico. Der kan du lære sproget, samtidig med at du har en tryg og sikker base i en lejlighed eller hos en værtsfamilie. Det kan være rart for dig, når du er langt hjemmefra og i et så fremmed og anderledes land. 

Når du kan tale sproget i det land, som du rejser i, vil det gøre det meget nemmere for dig at komme rundt og at møde mennesker blandt de lokale. Det er derfor oplagt, at du lærer bare lidt spansk, hvis du vil rejse i Mexico i kortere eller længere tid. 

Du kan vælge kun at koncentrere dig om Mexico. Landet er så stort, at du sagtens vil kunne bruge flere måneder på at udforske det. Du kan dog også bruge dit ophold i Mexico som udgangspunkt for også at udforske de andre lande i Mellemamerika. 

Du kan for så vidt bare tage til Mexico, finde en sprogskole og gå i gang med dit sprogkursus. Hvis du gerne vil have et større sikkerhedsnet i ryggen og vide, at du får nogle dygtige lærere på en god skole, er det dog en god ide, at du vælger at tage afsted med en dansk organisation. 

En af de danske organisationer, der sender folk til Mexico for at lære spansk, er Bundgaard Rejser. De har stor erfaring indenfor området, og du kan derfor være sikker på, at både skolen, værtsfamilien og alle de øvrige detaljer i forbindelse med dit ophold, lever op til deres høje kvalitet. 

Når du tager med dem til Mexico, kommer du til at bo i strandbyen Playe del Carmen. Det giver dig mulighed for at gå i skole om formiddagen og tage på stranden om eftermiddagen. I weekenderne kan du tage ud i den nærliggende jungle og udforske nogle af de mange mayatempler, der ligger der. Læs mere her

Comments are closed.