Retningslinjer

Vi holder gudstjenester igen, dog fortsat med restriktioner. Derfor skal vi stadig skal bære mundbid ind  og ud af kirkerne, spritte af og holde afstand på 2 m til hinanden med mindre man er fra samme familie eller ”coronaboble”. Gudstjenesterne varer en ½ time, og der må ikke synges. Disse restriktioner gælder til og med 28. februar.

Ligeledes er alle aktiviteter lukket ned og forsamlingsforbuddet gælder også inde i kirkerne uden for gudstjenestetidspunkerne. Der kan stadig holdes dåb, begravelser og andre kirkelige handlinger, men deltagerantallet er nu sat ned til 22 personer i Grejs Kirke.

I er altid velkomne til at kontakte sognepræst Anne Mette Ramsgaard Johansen, hvis der er behov for en sjælesorgssamtale eller en opmuntrende snak.
Vi glæder os til alt det, som vi har i vente, når det igen er sikkert at samles til diverse aktiviteter.

Retningslinjer