"Tumlingedåb” for de mindste

Kom ind fra gaden og bliv døbt i Folkekirken

Fik du ikke lige døbt dit barn p.g.a. Corona?
Har du så mange fester i efteråret, at du ikke lige kan ”overskue” en dåb?
Vil du gerne døbe dit barn alligevel?

Så vil vi gerne gøre det festligt for dig og jer og andre!
Grib muligheden, drop ind til ”TUMLINGE” dåb i Nørremarkskirken lørdag 20. november i tidsrummet mellem 10 og 12

Alle i alle aldre kan blive døbt, uanset hvor i landet de bor
Du/I skal bruge billedlegitimation og CPR-nummer
Hvis forældrene ikke begge deltager ved dåben, da en underskrevet erklæring fra den ikke-deltagende på, at vedkommende er indforstået med dåben af fælles barn
Du/I kan selv have faddere med i kirken og eller vælge at benytte de, der frivillige i kirken, der gerne stiller op som dåbsvidner

Vi står 3 præster klar med dåbsvandet hældt op, med musik i kirkerummet til en familievenlig højtidelighed for børnefamilier. Der vil også være kaffe og kage og en lille dåbshilsen til de døbte.
Inden dåben har familien en kort personlig samtale med den præst, som bagefter døber barnet.
Drop-in-dåb tilrettelægges af et udvalg i Vejle provsti: sognepræsterne Maria Gitz Christiansen, Vinding kirke, Tove Bjørn Jensen, Nørremarkskirken og Erik Steen Nielsen, Mølholm kirke.

"Tumlingedåb” for de mindste