Penisringe – for hårdere, stivere, og længere varende erektion

Penisringe – for hårdere, stivere, og længere varende erektion

Går du og drømmer om en hårdere og mere holdbar rejsning? Så er penisringe måske noget for dig. Penisringe er et ufarligt alternativ til medicinsk behandling af erektil dysfunktion (rejsnings problemer) – de såkaldt potens fremmende midler. Denne form for medicin er behæftet med en række bivirkninger, og bør ikke anvendes, med mindre der er meget tydelige indikationer for svær, permanent erektil dysfunktion. Og du bør slet ikke kaste dig ud i de billige kopi- eller parallel importerede præparater, som falbydes på nettet. Resultatet kan blive katastrofalt, og du vil kunne opnå en mindst lige så hård og langvarig erektion ved hjælp af penisringe.

Hvorfor skal jeg bruge penisringe?

De fleste mænd oplever i perioder, at erektionen kan svigte. Dette er ikke noget, man som udgangspunkt behøver at bekymre sig over. Svigtende potens kan skyldes stress, sygdom, medicin, mangel på søvn, eller et stort indtag af alkohol, og er i de fleste tilfælde et midlertidigt syndrom.

Oplever du erektil dysfunktion over en længere periode, bør du naturligvis søge læge. Du skal dog være opmærksom på, at overdreven bekymring over fænomenet kan forværre tilstanden. Og derfor er det en god idé at forsøge sig med penisringe, førend man drager forhastede konklusioner.

Flere forskellige former for penisringe

Hvis du har mod på at prøve en penisring, bør du starte i den blide ende. Her finder du penisringe af blødt jelly materiale, som er ideelt, når du skal vænne dig til fornemmelsen af en penisring. Penisringen skal sidde stramt omkring roden af penis, hvor den blokerer for tilbageløb af det blod, som får svulmelegemet til at svulme op under erektionen. På den måde forbliver penis stiv og hård i tilstrækkelig tid til at gennemføre et samleje. Du bør dog holde pause cirka en gang hver halve time.

Du kan læse mere om penisringe, og se det store udvalg, på belugi.dk

Comments are closed.