Konfirmation i Grejs kirke

I lige år er datoerne for konfirmationerne ”5.søndag efter påske” og i ulige år på ”4.søndag efter påske”.

Søndag d. 2. maj 2021 kl. 10.30
Axel Frederik Örnhagen Jørgensen

Søndag d. 22. august 2021 kl. 11.15
Lasse Tingskov, Malthe Gundersen Andersen, Karoline Gyldenlev Andersen, Ellen Marie Bjerring Bak, William Kjær Thorborg, Mads Bjørner Kirkegaard, Magnus Fruelund Steffensen, Signe Enggård Jensen, William Bøgetoft Thomsen, Caroline Bøgelund Brøndum Pedersen, Sidsel Troels Juhl Fusvad, Viktor Raadkjær Nielsen, Mathias Weirsø Christensen, Kevin Barfoot, Gudrun Krabbe Ejlertsen, Lucas Martin Christensen, Mikkel Lyster Munk, Nicoline Skovsende Pasgaard Pedersen.

• 2022: Søndag d. 22. maj
  • 2023: Søndag d. 7. maj
  • 2024: Søndag d. 5. maj
  • 2025: Søndag d. 18. maj

Skal du gå til præst eller konfirmeres i Grejs Kirke til næste forår - 2021?

Indskrivningen til konfirmandforberedelsen i Grejs Kirke finder sted i forbindelse med en gudstjeneste i Grejs Kirke i september 2020.
Datoen offentliggøres i kirkebladet og her på hjemmesiden